A new look.

Together with my friend and Interior Designer, Aline De Wulf, we planned and implemented a new and refreshing look.

With in the back of our minds the new approach of IKEA for activity based working, all the levels of the building were given a new look. From entrance and meeting rooms on floor 0, to office spaces on floor 1 & 2, ending with the canteen on floor 3.

What is great about projects like these is that you see your drawings on paper coming to life. The computer is maybe our main tool, but measure tape, knife and paper tape are surely my good friends too!

2 thoughts on “A new look.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s